Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartamente De Vanzare In Targoviste

Apartamente De Vanzare In Targoviste. Gaseste 173 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in targoviste, dambovita (localitate), de la 9900. Imobilul se afla la etajul 3 al unui bloc cu 4 nivele dotat cu interfon si acoperis. Apartamente targoviste, targoviste, dâmbovița, romania. Cele mai multe anunturi cu apartamente de vanzare din iasi. Găsește imobile de vânzare în târgoviște la cele mai bune prețuri.

Imobilul are suprafata utila de 40mp si 60mp construiti, compus din: Vanzare garsoniera zona micro 6 targoviste unc659. Achiziția unei locuințe este un pas important, de aceea îți recomandăm să analizezi toate detaliile înainte de a lua decizia finală. Apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere de la persoane fizice și agenții. Apartamente de vânzare în chișinău.

Vanzare Apartament 2 Camere Micro 9 Targoviste Unc111 Unic Imobiliare Unc111
Vanzare Apartament 2 Camere Micro 9 Targoviste Unc111 Unic Imobiliare Unc111 Source from : http://www.unicimobiliare.ro/apartament-2-camere-de-vanzare-micro-9-targoviste-111.html
Comision zero, pentru cumpărători și chiriași. Apartamente de vânzare în chișinău. Gasesti rapid si usor vanzari apartamente. Apartamente de vânzare în chisinău cu 1,2,3,4 camere la prețuri accesibile. Adauga oferta sau anuntul tau si vei fi contactat in cel mai scurt timp de unul din consultantii nostri!

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași.

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de. Găsește apartamentul la care visezi, spațios și bine amplasat, în județul dambovita! 104 de apartamente de vanzare in targoviste, judetul dambovita, pe imobiliare.ro. De vanzare apartament cu 3 camere, situat in marghita in zona ultracentrala, in apropiere de banca transilvania. Alegeți de la care constructor doriți să cumpărați un apartament în chișinău.

Adauga oferta sau anuntul tau si vei fi contactat in cel mai scurt timp de unul din consultantii nostri! Gaseste 173 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in targoviste, dambovita (localitate), de la 9900. Fie că sunteți în căutarea unui apartament în chișinău (sectorul centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie, suntem deschiși să vă ajutăm pe. Apartamente de vânzare în chișinău. Apartament 2 camere de vanzare.

Vanzare Apartament 3 Camere In Targoviste Zona Pavcom Ci152443 Compariimobiliare Ro
Vanzare Apartament 3 Camere In Targoviste Zona Pavcom Ci152443 Compariimobiliare Ro Source from : https://compariimobiliare.ro/apartamente-de-vanzare/targoviste/vanzare-apartament-3-camere-in-targovist-152443
, apartament 2 camere vand apartament targoviste , piata select , 2 camere , decomandat , 60 mp , etaj 5/. Apartament 2 camere de vanzare. Pretul de vanzare al apartamentului este de 34500 euro negociabil. Alegeți de la care constructor doriți să cumpărați un apartament în chișinău. Vânzare apartamente în clădire nouă.

Achiziția unei locuințe este un pas important, de aceea îți recomandăm să analizezi toate detaliile înainte de a lua decizia finală.

Vezi aici 23 imobile de vânzare pentru apartamente vanzare targoviste, cu prețuri de la 26.620 €. , apartament 2 camere vand apartament targoviste , piata select , 2 camere , decomandat , 60 mp , etaj 5/. Pe okazii.ro cumperi online apartamente de vanzare cu reducere si livrare gratuita. 100% sigur prin garantia de livrare. Apartamente de vânzare în chisinău cu 1,2,3,4 camere la prețuri accesibile.

Agentia imobiliara stil imobil va propune spre vanzare apartament cu trei camere decomandat,situat in zona alexandru piata, avand o suprafata de 62mp.anul constructiei blocului din care face. 708 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. 100% sigur prin garantia de livrare. Căutare avansată (preț, suprafață, regiune). Hol dormitor baie cu cada.

Vanzari Apartamente Targoviste 297 Oferte
Vanzari Apartamente Targoviste 297 Oferte Source from : https://www.galaxyimob.ro/vanzari-apartamente-targoviste-16-1-128-1.html
Pentru a vă abona la anunțurile noi este nevoie să specificați căutarea, setând filtrele de mai jos. Pe okazii.ro cumperi online apartamente de vanzare cu reducere si livrare gratuita. Gaseste 173 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in targoviste, dambovita (localitate), de la 9900. Alegeți de la care constructor doriți să cumpărați un apartament în chișinău. Vanzare apartament 2 camere centru targoviste.

Imobilul are suprafata utila de 40mp si 60mp construiti, compus din:

De vanzare apartament cu 3 camere, situat in marghita in zona ultracentrala, in apropiere de banca transilvania. Vanzare apartament 2 camere centru targoviste. Pentru a vă abona la anunțurile noi este nevoie să specificați căutarea, setând filtrele de mai jos. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de. Apartament 3 camere, decomandat, confort 1.

Posting Komentar untuk "Apartamente De Vanzare In Targoviste"