Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Cu Crema De Cocos

Prajitura Cu Crema De Cocos. Unt 200 g untul sa fie moale, zahar 200 g, oua 2 buc, sare 0.25 lingurite un varf de lingurita, faina alba calitate superioara 150 g, amidon alimentar 50 g, praf de copt 1 lingurite, lapte de vaca 3 linguri, nuca de cocos 150 g, ananas bucati/conserva 1 buc sau ananas proaspat. Reteta si pozele ii apartin oanei branescu si participa in competitia „marele concurs al toamnei , cu premii. Prăjitura vis de cocos are tot ce vrei: Ușoară, spectaculos de bună, extrem de aspectuoasă și, cel mai important lucru… de casă! Prajitura o taiem cu un cutit bine ascutit.

Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem bezeaua uniform pe toata suprafata. Dragilor, astăzi vă încânt cu o nouă rețetă și vă invit la o felie, două, trei de prăjitură cu cremă de caju și cocos. Tapetam o forma de prajitura cu artie de copt si turnam compozitia. Am uitat demult de celebra ciocolata.🙂 pofta buna! Crema de vanilie 6 galbenusuri 8 lg zahar 50 gr amidon 300 ml lapte 350 ml frisca o esenta vanilie (fiola 2ml) un praf de sare.

Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Crema De Vanilie Pleziruri
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Crema De Vanilie Pleziruri Source from : http://pleziruri.ro/2015/03/27/prajitura-cu-nuca-de-cocos/
Prajitura aceasta este ca un curcubeu pe cerul gurii, atat de buna este! Amestecam nuca de cocos cu faina si praful de copt, le adaugam peste oua. Intindem crema pe toata suprafata prajiturii si nivelam cu o spatula. Albusurile se bat spuma cu 150 gr zahar, se adauga pe rand mixand in continuare, nuca de cocos, laptele. Prajitura cu crema de nuca de cocos.

Turnam 1/3 din crema pe blat, adaugam al doilea blat si acoperim toata prajitura cu crema ramasa.

Am uitat demult de celebra ciocolata.🙂 pofta buna! Prajitura cu doua blaturi pufoase si crema de vanilie | farfuria vesela. Prajitura cocomac este gustoasa si aspectuoasa, cu blat de nuca de cocos cu mac si crema fina si delicioasa de unt si cafea. Amestecam nuca de cocos cu faina si praful de copt, le adaugam peste oua. Prajitura cu crema si nuca de cocos / pastel con crema y coco.

Se adauga nuca de cocos si se incorporeaza cu ajutorul unei palete. Dam la frigider, de preferat peste noapte. Prajitura minunea cu crema de zahar ars si pandispan de ciocolata. Pentru blat, se topește untul și apoi, ușor răcorit, se amestecă bine cu zahărul, făina și nuca de cocos. Cu ajutorul unei spatule incorporam treptat fulgii de cocos.

Prajitura Cu Blat Cu Cacao Si Crema Cu Fulgi De Cocos Farfuria Vesela Youtube
Prajitura Cu Blat Cu Cacao Si Crema Cu Fulgi De Cocos Farfuria Vesela Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=wDtvZLNZUeM
Să facem o tavă mare de „vis de cocos, împreună! Pentru blat, se topește untul și apoi, ușor răcorit, se amestecă bine cu zahărul, făina și nuca de cocos. Dragilor, astăzi vă încânt cu o nouă rețetă și vă invit la o felie, două, trei de prăjitură cu cremă de caju și cocos. Turnam 1/3 din crema pe blat, adaugam al doilea blat si acoperim toata prajitura cu crema ramasa. Prajitura are un blat, o foaie dobos iar intre ele o crema de unt despre care mama soacra a comentat ca e cam…gretoasa.

Cand imi este pofta de o prajitura delicioasa cu blaturi pufoase si moi, cu o crema aromata si gust de cocos, aceasta este alegerea perfecta.

Trebuie sa stea cateva ore, de preferat peste noapte, apoi o putem. Blat 3 ouă 100 gr zahăr un vf cuţit sare 3 linguri cu vârf amidon 3 linguri cu vârf făină grâu 2 linguri gris o lingură cacao neagră 2 linguri ulei o lingurită praf de copt. Rasturnam peste crema de ciocolata cu cocos racita si amestecam cu o spatula, cu miscari de sus in jos. Prajitura aceasta este ca un curcubeu pe cerul gurii, atat de buna este! Cand imi este pofta de o prajitura delicioasa cu blaturi pufoase si moi, cu o crema aromata si gust de cocos, aceasta este alegerea perfecta.

Pentru crema de zahar ars. Punem prajitura la rece 3 ore apoi o taiem felii si o servim. Ingrediente si mod de preparare pentru prajitura cu foi si crema de cocos: Trebuie sa o incerci macar o data. Amestecam nuca de cocos cu faina si praful de copt, le adaugam peste oua.

Prajitura Cu Crema De Lapte Si Blat Pufos Cu Cacao Adygio Kitchen
Prajitura Cu Crema De Lapte Si Blat Pufos Cu Cacao Adygio Kitchen Source from : https://adygio.com/prajitura-cu-crema-de-lapte/
Batem spuma albusurile cu un praf de sare (spre final adaugam. Curcubeu pe cerul gurii, așa aș putea să descriu acest desert. Prajitura aceasta este ca un curcubeu pe cerul gurii, atat de buna este! 800 ml lapte proaspat nedegresat. Din aceste ingrediente am obtinut 4 blaturi de 30×25 cm.

Pentru blat, 200 g făină, 100 g zahăr, 100 ml unt, 200 ml lapte, 2 buc ouă, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt, pentru cremă, 1 litru lapte, 7 linguri griș, 200 g zahăr pudră, 200 g unt moale, 200 g fulgi de cocos, pentru glazură, 250 g ciocolată neagră, 3 linguri ulei, 1 lingură miere.

Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem bezeaua uniform pe toata suprafata. Amestecam usor de jos in sus, apoi punem compozitia rezultata in tava pregatita dinainte. Curcubeu pe cerul gurii, așa aș putea să descriu acest desert. Prajitura cocomac este gustoasa si aspectuoasa, cu blat de nuca de cocos cu mac si crema fina si delicioasa de unt si cafea. Trebuie sa stea cateva ore, de preferat peste noapte, apoi o putem.

Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Crema De Cocos"