Structura Unui Text Argumentativ
Structura Unui Text Argumentativ
Construcţia discursului argumentativ modalitate de a prezenta şi&. Ne propunem să dezbatem structura generală a unui text argumentativ și să oferim câteva sfaturi legate de acesta.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
De exemplu, un text argumentativ al afirmatorului 1, poate fi structurat astfel Un text este un discurs scris sau oral care are coerență. Termini cu o concluzie asupra argumentelor si sa se lege si de ipoteza.
Pai porneste si tu de la o ipoteza si apoi pune 2 argumente pro sau contra, iar la final o concluzie. Ea răspunde la întrebarea ce vrea să demonstreze autorul în textul său? Structura textului argumentativ schema generală a discursului argumentativ este:
Structura textului argumentativ schema general a discursului argumentativ este:
A crede, a considera etc. Dezvoltarea tezei/argumentelor pot exista mai multe demersuri argumentative. Se stabileşte tema, problema care se discută (întrebare retorică sau citat).
Expunerea tezei in primul paragraf ii argumentarea a. Ea răspunde la întrebarea ce vrea să demonstreze autorul în textul său? A crede, a considera etc.
Textul descriptiv, narativ, argumentativ, dialogul. Ne propunem să dezbatem structura generală a unui text argumentativ și să oferim câteva sfaturi legate de acesta. Pentru a construi mai bine un text argumentativ, trebuie înlănţuite logic argumentele.
Un text este un discurs scris sau oral care are coerență.
Sa respecti structura discursului de tip argumentativ: Argumentativ, pe de altă parte, este cel legat de un argument (obiectul unei lucrări sau raționamentul care permite o demonstrație). De exemplu, un text argumentativ al afirmatorului 1, poate fi structurat astfel
Afirmaie + explicaie ( introdus de conectori deoarece,pentru c, ntruct ) + exemplu. După structura lor pot fi: Argumentarea unui punct de vedere.
Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii. Ipoteza este propoziţia care exprimă ideea de bază. Cuvinte (conjuncții, adverbe, prepoziții, interjecții), expresii și locuțiuni (conjuncționale, adverbiale, prepoziționale), verbe și expresii verbale, propoziții care.
N ipotez se comenteaz pe scurt coninutul afirmaiei i se exprim propriul punct de vedere pro sau contra fa de ideea de structura unui argument:
Ea răspunde la întrebarea ce vrea să demonstreze autorul în textul său? Refuzarea sau acceptarea tezei b. După structura lor pot fi:
Posting Komentar untuk "Structura Unui Text Argumentativ"